Bezoekers van de Efteling, die op een zaterdagmorgen in juni 2013 in Villa Volta wilden griezelen kregen in plaats van de standaardmuziek uit luidsprekers levende muziek van zangers om hen heen te horen:

Nietsvermoedend betreden bezoekers van de Efteling de attractie Villa Volta. Op het eerste oog is er niets aan de hand, maar zodra de kamer begint te draaien, wordt al snel duidelijk dat er iets niet klopt... Villa Volta komt tot leven!

Een bezoeker begint de muziek van Villa Volta te zingen waarna steeds meer mensen volgen. De attractie blijkt gevuld te zijn met kamerkoor Capella Brabant en voorziet de rit van live muzikale begeleiding. Voor de parkbezoekers een onvergetelijke ervaring! 

 

 

Hoe wij van Capella Brabant dit hebben beleefd? Dat heeft de Benten, presentator van de Efteling, als volgt in beeld gebracht. Benten neemt je mee achter de schermen van de opnames van de flashmob in Villa Volta. Het park is nog niet geopend, maar toch blijkt er een hele grote groep mensen op de been te zijn voor iets bijzonders.